perhekuvausPerhekuvaus Steigenissä 26.-28.8.2022

Ikuistetaanko perheesi kauniilla Engeløan hiekkarannalla vai kiivetäänkö jollekin saaren kauniista vuorista ja otetaan upeat kuvat teistä jylhä maisema taustalla? Nyt on aika varata perhekuvaus. Ilta-aurinko näyttää upealta molemmissa paikoissa, kumman sinä valitset?

Myös muut paikat kauniissa Steigenissä on mahdollisia. Perhekuvaus sopii hyvin perheille, jotka pitävät tarinallisesta kuvauksesta. Kuvissa saa näkyä perheen jäsenten luonteet ja hetken tunteet. Perhekuvaukseen voidaan yhdistää myös kesän muita juhlan aiheita, onko se tänä vuonna rippilapsi, ylioppilas tai ammattiin valmistunut? Vai vanhempien kihlajaiset?

Voit varata kuvauksen lähettämällä minulle viestiä sähköpostiin tai Lomakkeella. Varausmaksu (20% kuvausmaksusta) maksetaan varaamisen yhteydessä toimitetulla laskulla. Kartoitetaan teidän toiveenne kuvausten suhteen joko teams – puhelulla tai sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muun muassa seuraavat asiat: keitä perheeseenne kuuluu, kuvauspaikka- ja aika sekä muut toiveesi kuvausten suhteen.

Valmiit kuvat on ladattavissa koneellesi tai suoraan pilvimuistille 3-4 viikkoa kuvauksista. Kuvista on mahdollisuus tilata kauniit kuvatuotteet tauluksi seinälle, muistoksi albumiin. Nähdään kuvauksissa, mä näytän teille myös kuvatuotteet!

  • Kuvausaika: 1-2 tuntia
  • Latauslinkin valmiisiin kuviin
  • n. 50 kuvaa.
  • Hinta: 4900kr (sis 24% alv)

Lisätietoja saa soittamalla minulle numeroon +358456511811

Lue täältä lisää perhekuvauksesta.