Sisustuksen täydentäjät

Kuvatuotteet

Valitse sinulle mieluisin tapa säilyttää arvokkaat muistot. Kuvasarja kauniisti somistuksena rasiassa vai isommin tauluna sisustuksen kokoajana. 

kuvatuotteet

Kuva-Arkku

Kuva-arkku sisältää 5 pohjustettua kuvaa joko paspatuurilla tai ilman. Pohjustetut kuvat voidaan laittaa esille suoraan sellaisenaan tai asettaa ne kehyksiin lasin taakse. Kangaspintainen rasian voi hyödyntää valokuvien säilytyslaatikkona.

Kuva-arkkua on saatavissa seuraavissa koossa:kuva-arkku_kuvatuotteet

Mini Albumi

Kaunis kovakantinen kansio, johon voidaan tallettaa kuvaushetken helmet. Pienen kokonsa ja kovien sivujen ansiosta Mini Albumi kulkee helposti jopa mukana.
Albumi pitää sisällään minimissään viisi helmiäispintaista sivua, mutta sivumäärää  voidaan hyvin myös kasvattaa sisältämään useampia sivuja.Mini Album

kuvatuotteet minialbum
kuvatuotteet-myfirst

My First Book

Kolmen kuvan kollaasilla saat kuvat helposti esille lipaston päälle tai kuvahyllyyn suoraan seinälle. Albumi on kovakantinen, pintamateriaali valkoista keinonahkaa.

Albumia on saatavissa kolmea eri kokoa:kuvakansio

Kuvasuurennokset

Pohjustetut kuvasuurennokset on saatavissa monessa eri koossa. Kuvasuurennoksia saa myös pohjustamattomana, jolloin kuva voidaan helposti asettaa sopivan kokoiseen lasikehykseen.
Pohjustetuttujen kuvasuurennosten koot:

kuvatuotteet kuvasuurennokset
kuvatuotteet premiumalbum

Premium Album

Kangaskantinen Premium albumi on saatavissa sekä neliö-, että vaakamallisena. Paksut sivut tekee albumista tyylikkään muiston. Albumiin on saatavissa myös kangaspintaisen rasian, jolloin albumi pysyy suojassa pölyltä.

Albumi on myös mahdollista saada omilla kuvateksteillä.
Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen kuvauksista.

Kiinnostuitko? Tilaa ottamalla yhteyttä.