Näytä yrityksesi tarina

Yrityskuvaus

Yrityskuvaus tuo esiin teidän yrityksen tarinan. Kuvat ovat tärkeä osa brändiä. Kuvat näyttävät, mitä ajattelette ja minkälainen tarina löytyy juuri teidän yrityksen takaa. Autan teitä tuomaan tarinat näkyväksi kuvin ja videoin.

Yrityskuvaus voidaan järjestää teidän omalla toimipisteellä tai valitsemassanne miljöössä. Yrityksen takana on aina ihmiset, yrityskuvaus nostaa ne kiinnostavat henkilöt esiin työn takana.

Tapoja kertoa yrityksesi tarina

Henkilökuva tummaa taustaa vasten

Henkilöstökuvaus

Ihmiset yrityksen takana. Olipa yritys minkä kokoinen tahansa, se muuttuu vielä mielenkiintoisemmaksi, kun näemme ihmiset yritysten takana.

Henkilöstökuvauksiin on saatavissa erilaisia paketteja alkaen passikuvasta aina tarinallisiin muotokuviin. Henkilökuvia voidaan käyttää käyntikorteissa, esitteissä, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muussa markkinoinnissa.

Kiinnostuitko? Kysy tarjous!

Brändikuvaus

Yrityksen Tarina esille kauniisiin kuviin. Brändikuvaus on laajempi kertomus yrityksestäsi, sisältäen henkilökuvia, tuote- tai palvelukuvitusta sekä kuvia ihmisistä työntouhussa. Brändikuvaus sopii sinulle hyvin muunmuassa , kun olet uudistamassa nettisivuja tai esitteita, lanseeraamassa palveluita tai olet aloitteleva startup.

Kuvien jatkohyödyntäminen näyttävissä esitteissä, rollupeissa ja muissa painotuotteissa tekee brändisi ilmeestä yksilöllisen ja yrityksenne näköisen. Mitkä on teidän tarpeenne? Autan myös asiakkaita miettimään, mitkä voi sopia teidän markkinointiin ja näkyvyyden lisäämiseen.

yrityskuvaus

Some- ja blogikuvat

Some- ja blogikuvat on nimensä mukaan tarkoitettu edellä mainittuun käyttöön. Kuvat on optimoitu kokonsakin puolesta sopimaan nettikäyttöön, eikä kuvat sovi printteihin.

Tämä kuvaus sopii erinomaisesti, jos teillä avataan uusi liike ja haluatte kuvamateriaalia somekanaviinne uusista tiloista tai teillä on avajaiset, joista haluatte kuvamateriaalia. Kuvaus sopii myös kotisivuille referenssijuttujen kuvitukseen. Kysy lisää Referenssipaketista täältä.

Videokuvaus

Tehoa markkinointiin videoilla

Video on tehokastapa kertoa yrityksen tarinaa ja nousta esiin somen kuvavirrasta. Olkoon se lyhyt, informatiivinen tuote esittelyvideo tai hieman pidempikin yritysvideo, mielenkiintoisella tarinankerronnalla nostat yrityksesi tason uudelle levelille.
Innostu ja innosta. Into näkyy ja huokuu erinomaisesti esiin videoista. Mukaansa tempaiseva idea ja yritysilmeen mukaiset elementit, työkalut hyvän tarinan kerrontaan.

Rakennetaan yrityksenne mielenkiintoinen tarina videoksi

Tapahtumakuvaus

Kaislakorien monet kasvot

Matkalla mukana

  • Yrityksen kasvunpolulla – kumppanina matkanvarrella. Rakennetaan yrityksenne tarinaa palapalalta.
  • Yrityksen reissuilla – Merkittävät reissut yhdessä kuvaajan kanssa. Matkalta kauniit kuvat ja kiinnostava tarina kuvaajan kynästä. Sopii hyvin ulkomaan matkoille, messuille ja referenssikohteille.
  • Uutuudet kuvaajan reissulla mukana – Tuotekuvaus uudella tyylillä. Tehokas tapa tuottaa kuvamateriaalia laittamalla kuvattavat tuotteet kuvaajan matkoille mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Yrityskuvaus - henkilöstökuvaus

Yrityskuvaus – Kuvat kotisivuille omasta yrityksestä

Yrityskuvaus
Yrityskuvaus - henkilöstökuvaus

Yrityskuvaus – Kuvat kotisivuille omasta yrityksestä

Yrityskuvaus
Yrityskuvaus - henkilöstökuvaus

Yrityskuvaus – Kuvat kotisivuille omasta yrityksestä

Yrityskuvaus