Tunnelmien tulkkina elämäsi hetkissä

Perhekuvaus – Together we make a family

Perhekuvaus sopii hyvin perheille, jotka pitävät tarinallisesta kuvauksesta. Kuvissa saa näkyä luonteet ja tunteet. Kuvaukset voidaan järjestää kesäretken yhteyteen, talvella lumisen maiseman ympäröidessä perheen yhteisen luontoretken. Perhekuvaus voidaan järjestää esimerkiksi vuosittain samassa paikassa, samalla teemalla, jolloin voidaan seurata perheen elämänvaiheita ja kasvua valmiissa valokuvissa. Vuosittainen kuvaaminen mahdollistaa esimerkiksi 10- vuotis juhlakansion tekemisen ja tilaamisen jokaiselle perheenjäsenelle muistoksi lapsuuden perheestään.

Lapsikuvaus painotteiset lifestylekuvaukset

Perhekuvauksen teema sovitaan yhdessä kuvattavien kanssa. Perhekuvauksen voi tilata vauvan syntymän jälkeen, lapsen syntymäpäivän aikaan tai vaikka kun haluaa juhlia vanhempien hääpäivää ja halutaan samalla ikuistaa koko perhe.

Näin tilaat helposti

Kuvauspalvelut yrityksille

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Kuvausmaksun maksetaan varaamisen yhteydessä ja se vähennetään kuvapaketin loppusummasta. Kuvausmaksu on 120€. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Kuvausten jälkeen sinulle lähetetään sähköinen koevedosgalleria kuvapaketin valintaa varten. Voit valita haluamasi kuvapaketin, jonka jälkeen saat pakettikohtaisen laskun. Valmiit kuvat saat sähköisesti ladattavaksi koneellesi tai suoraan pilvimuistille.

Kuvauspaketit:

Mini
€250Sisältää:
  • Digikuvaa 5kpl
  • Kuvaus miljöössä n. 1h
  • Koevedosgalleria valintaa varten
Premium
€450Sisältää:
  • Koko galleria
  • Kuvaus miljöössä n. 1-2h
  • Koevedosgalleria valintaa varten

* Lisäkuvat 20€/kpl
*Kilometrikorvaus laskutetaan yli 20km päässä olevista kuvauksista, 0,5€/km.

Näitä tuotteita suosittelen

kuvatuotteet kuvasuurennokset

Rakkaimmasta kuvasta voidaan tehdä taulu kunniapaikalle, jossa se voi muistuttaa teille joka päivä, kuinka tärkeä ja arvokas asia teillä on, toisenne

kuvatuotteet minialbum

Kuvauksista voi tilata esimerkiksi isovanhemmille kuvatulosteet, pohjustetut kuvasuurennokset tai Mini albumi.

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Valikko