Tunnelmien tulkkina elämäsi hetkissä

Perhekuvaus – Together we make a family

Perhekuvaus sopii hyvin perheille, jotka pitävät tarinallisesta kuvauksesta. Kuvissa saa näkyä luonteet ja tunteet. Kuvaukset voidaan järjestää kesäretken yhteyteen, talvella lumisen maiseman ympäröidessä perheen yhteisen luontoretken. Perhekuvaus voidaan järjestää esimerkiksi vuosittain samassa paikassa, samalla teemalla, jolloin voidaan seurata perheen elämänvaiheita ja kasvua valmiissa valokuvissa. Vuosittainen kuvaaminen mahdollistaa esimerkiksi 10- vuotis juhlakansion tekemisen ja tilaamisen jokaiselle perheenjäsenelle muistoksi lapsuuden perheestään.

Lapsikuvaus painotteiset lifestylekuvaukset

Perhekuvauksen teema sovitaan yhdessä kuvattavien kanssa. Perhekuvauksen voi tilata vauvan syntymän jälkeen, lapsen syntymäpäivän aikaan tai vaikka kun haluaa juhlia vanhempien hääpäivää ja halutaan samalla ikuistaa koko perhe.

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveiden kartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Näitä tuotteita suosittelen

kuvatuotteet kuvasuurennokset

Rakkaimmasta kuvasta voidaan tehdä taulu kunniapaikalle, jossa se voi muistuttaa teille joka päivä, kuinka tärkeä ja arvokas asia teillä on, toisenne

kuvatuotteet minialbum

Kuvauksista voi tilata esimerkiksi isovanhemmille kuvatulosteet, pohjustetut kuvasuurennokset tai Mini albumi.

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!