Pääsiäisen aikaan ehdittiin vähän käydä kuvailemassa kaupungilla. Onni on omistaa niin mielettömiä ystäviä, jotka on heti mukana lähdössä toteuttamaan ideoita, joskus jopa hulluja sellaisia!

Näin alkoi ensimmäinen blogipostaukseni viime vuonna. Vieläkin olen kiitollinen näistä ystävistäni.  Oli pakko käydä lisäämässä kuvia tuolta päivältä, kun löytyi sellaisia helmiä arkistojen kätköistä. Seuraavia kuvaushetkiä odotellessa tällä kokoonpanolla!

 

Mukana olivat ihanat Iida ja Jenni. Myös itse pääsin harjoittelemaan kameran ”väärällä” puolella olemista. Omia kuvia kohtaan on usein todella kriittinen, joten kuvausmallina olo on hyvää harjoitusta oppia katsomaan itseään hyväksyvästi.

Laitan tähän vielä muutamia säkeitä  Charlie Chaplinin runosta itsensä rakastamisen tärkeydestä, jonka lainasin hidasta elämää- sivuilta. Hyvä ohjenuora elämälle.

”Kun aloin rakastaa itseäni, ymmärsin, että ahdistus ja tunnetasolla kärsiminen olivat vain oireita siitä, että elin vastoin omaa totuuttani. Tänä päivänä tämän käytöksen korvaa aitous.

Kun aloin rakastaa itseäni, ymmärsin kuinka pahasti voin loukata jotakuta jos yritän pakottaa hänet käyttäytymään halujeni mukaan vaikka tiedän, että ajoitus ei ole oikea ja hän ei ole valmis, ja vaikka kyse on itsestäni. Tänä päivänä tämän käytöksen korvaa kunnioitus.

Kun aloin rakastaa itseäni, lakkasin kaipaamasta toisenlaista elämää ja huomasin, että kaikki ympärilläni rohkaisi minua henkiseen kasvuun. Tänä päivänä kutsun tätä kypsyydeksi.

Kun aloin rakastaa itseäni, ymmärsin, että olen aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja kaikki tapahtuu juuri oikealla hetkellä, joten voin olla rauhassa. Tänä päivänä kutsun tätä itsevarmuudeksi.

Kun aloin rakastaa itseäni, kieltäydyin elämästä menneisyydessä ja huolehtimasta tulevaisuudesta. Nyt elän tässä päivässä, päivä kerrallaan, ja kutsun tätä tyytyväisyydeksi.

Kun aloin rakastaa itseäni, tajusin, että mieleni voi tehdä minut sairaaksi ja vaivata minua. Mutta kun löysin yhteyden sydämeeni, mielestä tuli sydämen arvokas liittolainen.

Tänä päivänä kutsun tätä yhteyttä sydämen viisaudeksi.Meidän ei tarvitse enää pelätä riitoja, yhteenottoja tai muitakaan ongelmia itsemme tai muiden kanssa. Tähtienkin yhteentörmäyksistä syntyy uusia maailmoja. Se on elämää”

6 kommenttia. Leave new

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.