Rippikuvaus kesän sankarista

Rippiskuvaus voidaan järjestää joko studiolla Nokian Tehdassaaressa tai valitsemassanne miljöössä Pirkanmaan alueella. Laita viestiä ja kysy vapaista kuvausajoista.

Voit varata kuvauksen lähettämällä minulle viestiä sähköpostiin eevi.konttinen@eevik.fi tai Lomakkeella. Varausmaksu (100€) maksetaan varaamisen jälkeen toimitetulla laskulla. Kartoitetaan teidän toiveenne kuvausten suhteen joko soittamalla tai sähköpostilla.

Kuvausten jälkeen valitaan halutut kuvat koevedosgalleriasta. Kuvapaketteihin kuuluu vähintään 1kpl valmiita kuvautulosteita. Valmiit kuvat on ladattavissa koneellesi tai suoraan pilvimuistille 3-4 viikon kuluttua kuvien valinnasta. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan kotiin niiden saavuttua laboratoriosta.

Kuvista on mahdollisuus tehdä myös lisätilaus kuvatuotteista , joihin pääset tutustumaan joko kuvausten yhteydessä tai kuvien katselutilaisuudessa studiolla.

Lataa kuvausinfot täältä!

Varaa kuvaus +358 45 6511 811

Lue tästä lisää henkilökuvauksesta.

Varaa kuvaus helposti whatsapp – viestillä:

WhatsApp

rippikuvaus eevi konttinen

rippikuvaus

ylppäri-1-2

valmistuneet-17

valmistuneet-19

valmistuneet-24

valmistuneet-18

rippikuvaus

rippikuvaus

rippikuvaus

rippikuvaus

Rippikuvaus

rippikuvaus

Kuvat kauniisiin kuvatuotteisiin

Rippikuvauksen yhteydessä kuvista voi tilata kauniit kuvatuotteet muistoksi itselle, sukulaisille ja ystäville. Pohjustetut kuvat on helppo antaa isovanhemmille muistoksi ja ne voi laittaa esille sellaisenaan tai kehystää kuvatauluksi. Varaa aika suunnittelupalaveriin, niin ideoidaan yhdessä.

Suosittelen näitä kuvatuotteita

kuvatuotteet myfirst

Kolmen kuvan kollaasi – Kaunis kuvakollaasi valitsemallasi kansimateriaalilla

kuvatuotteet minialbum

Mini Albumi – kovakantinen ja kovasivuinen albumi rippikuvauksesta

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Varausmaksun maksetaan varaamisen yhteydessä ja se vähennetään kuvapaketin loppusummasta. Varausmaksu on 100€. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Kuvausten jälkeen sinulle lähetetään sähköinen koevedosgalleria kuvapaketin valintaa varten. Voit valita haluamasi kuvapaketin, jonka jälkeen saat pakettikohtaisen laskun. Valmiit kuvat saat sähköisesti ladattavaksi koneellesi tai suoraan pilvimuistille sekä pakettiin kuuluvan kuvatuotteen tai kuvatuotteet saat kotiisi niiden saavuttua laboratoriosta.

Lisää kuvia täältä