Tunnelmien tulkkina elämäsi hetkissä

Parikuvaus – Still I do

Parikuvaus on ylistys rakkaudelle, Ylistys yhteiselle matkalle. Olkoon yhteisiä vuosia takana kolme tai kolmekymmentä, tämä kuvaus on omiaan teille, jotka tahdotte juhlistaa yhteistä matkaa. Kuvauksista voidaan halutessanne järjestää toisinto hääkuvauksesta. 

Parikuvaus sopii hyvin esimerkiksi kihlapareille, vuosipäivien juhlimiseen tai ihan vain siksi, että olette yhdessä kulkeneet pitkän taipaleen, selvittäneet yhdessä elämän polulle heittämistä karikoista ja mutkista. Ihan vain koska rakkaus on kaiken voittaa.

Näin tilaat helposti

Valokuvaus Palvelunkuvaus

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Kuvausten jälkeen sinulle lähetetään sähköinen koevedosgalleria kuvapaketin valintaa varten. Voit valita haluamasi kuvapaketin, jonka jälkeen saat pakettikohtaisen laskun. Valmiit kuvat saat sähköisesti ladattavaksi koneellesi tai suoraan pilvimuistille.

Kuvauspaketit:

Näitä tuotteita suosittelen

kuvatuotteet minialbum

Mini Albumi on erinomainen tapa tallettaa parikuvauksen parhaimmisto.

kuvatuotteet-kuva-arkku

Still I Do – parikuvauksista muistoksi seinälle kuvakollaasi.

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!