Tunnelmien tulkkina elämäsi hetkissä

Lapsikuvaus – Dear kid

Lapsikuvaus on kertomus pienen ihmisen ensimmäisistä vuosista. Lapsikuvauksella tallennetaan ihanat muistot ja kasvun polun. Pieneen ihmiseen kiteytyy herkkyys ja utelias innostus uusien asioiden äärellä. Vanhempansa suojassa ja opissa on turvallista kasvaa. Säilyköön katseessasi utelias innostus elämää kohtaan, mikään ei ole mahdotonta.

Lapsikuvaus voidaan järjestään joko pienen kotona, tai isompien lasten kohdalla miljöössä. Halutessaan lapsikuvauksen voi yhdistää perhekuvaukseen, jolloin kuvauksiin saadaan -100€ etu toisen kuvausmaksun jäädessä pois kokonaan. Lue täältä lisää perhekuvauksesta.

Näin tilaat helposti

Valokuvaus Palvelunkuvaus

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Kuvausmaksun maksetaan varaamisen yhteydessä ja se vähennetään kuvapaketin loppusummasta. Kuvausmaksu on 100€. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Kuvausten jälkeen sinulle lähetetään sähköinen koevedosgalleria kuvapaketin valintaa varten. Voit valita haluamasi kuvapaketin, jonka jälkeen saat pakettikohtaisen laskun. Valmiit kuvat saat sähköisesti ladattavaksi koneellesi tai suoraan pilvimuistille.

Mini
€230Sisältää:
  • Digikuvaa 5kpl
  • Kuvaus miljöössä n. 1h
  • Koevedosgalleria valintaa varten
Premium
€430Sisältää:
  • Koko galleria
  • Kuvaus miljöössä n. 1-2h
  • Pohjustettuja valokuvia 2kpl 13*18cm
  • Koevedosgalleria valintaa varten

* Lisäkuvat 20€/kpl
*Kilometrikorvaus laskutetaan yli 20km päässä olevista kuvauksista, 0,5€/km.

Suosittelen näitä kuvatuotteita

kuvatuotteet myfirst

My first book – Kaunis kuvakollaasi kolmesta kuvasta

kuvatuotteet minialbum

Mini Albumi kovakantinen ja kovasivuinen albumi lapsikuvauksesta

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Valikko