Lapsikuvaus – Lapsen ensimmäiset vuodet kuvamuistoiksi

Lapsikuvaus on kertomus pienen ihmisen ensimmäisistä vuosista. Lapsikuvauksella tallennetaan ihanat muistot ja kasvun polun. Pieneen ihmiseen kiteytyy herkkyys ja utelias innostus uusien asioiden äärellä. Vanhempansa suojassa ja opissa on turvallista kasvaa. Säilyköön katseessasi utelias innostus elämää kohtaan, mikään ei ole mahdotonta.

Lapsikuvaus voidaan järjestään joko pienen kotona, tai isompien lasten kohdalla miljöössä. Halutessaan lapsikuvauksen voi yhdistää perhekuvaukseen.  Lue täältä lisää perhekuvauksesta.

Suosittelen näitä kuvatuotteita

kuvatuotteet myfirst

My first book – Kaunis kuvakollaasi kolmesta kuvasta.

Kolmen kuvan kollaasilla saat kuvat helposti esille lipaston päälle tai kuvahyllyyn suoraan seinälle. Albumi on kovakantinen, pintamateriaali valkoista keinonahkaa. Albumia on saatavissa kolmea eri kokoa.

kuvatuotteet minialbum

Mini Albumi kovakantinen ja kovasivuinen albumi lapsikuvauksesta.

Kaunis kovakantinen kansio, johon voidaan tallettaa kuvaushetken helmet. Pienen kokonsa ja kovien sivujen ansiosta Mini Albumi kulkee helposti jopa mukana. Albumi pitää sisällään minimissään viisi helmiäispintaista sivua, mutta sivumäärää  voidaan hyvin myös kasvattaa sisältämään useampia sivuja.

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Kuvaukset voidaan toteuttaa lapsen omassa kodissa, studiollani tai valitsemassanne miljöössä.

Lisää kuvia täältä