Ylioppilaskuvaus kevään sankarista

Ylioppilaskuvaukset voidaan järjestää joko studiolla Ylöjärvellä tai valitsemassanne miljöössä Pirkanmaan alueella. Laita viestiä ja kysy vapaista kuvausajoista.

Voit varata kuvauksen lähettämällä minulle viestiä sähköpostiin eevi.konttinen@eevik.fi tai Lomakkeella. Kuvausmaksu maksetaan varaamisen jälkeen toimitetulla laskulla. Kartoitetaan teidän toiveenne kuvausten suhteen joko teams – puhelulla tai sähköpostitse.

Kuvausten jälkeen saatte koevedosgallerian kuvavalintaa varten. Valmiit kuvat on ladattavissa koneellesi tai suoraan pilvimuistille 3-4 viikon kuluttua kuvien valinnasta. Kuvista on mahdollisuus tilata myös kauniit kuvatuotteet tauluksi seinälle, muistoksi albumiin. Nähdään kuvauksissa, mä näytän teille myös kuvatuotteet!

Kuvaus sisältää:

  • Kuvausaika: 1/2 tuntia
  • Koevedosgalleria valintaa varten
  • 3 kpl Valmista kuvaa sähköisesti
  • Hinta: 175€ (sis 24% alv)
  • Lisäkuvat 20€/kpl
  • Kilometrikorvaus laskutetaan yli 10km päässä olevista kuvauksista, 0,5€/km.

Lisätietoja saa soittamalla minulle numeroon +358 45 6511 811

Lue tästä lisää henkilökuvauksesta.

Varaa kuvaus helposti whatsapp – viestillä:

WhatsApp

ylioppilaskuvaus

ylppäri-1-2

ylppäri-1

valmistuneet-17

valmistuneet-19

valmistuneet-24

valmistuneet-18

ylioppilaskuvaus

ylioppilaskuvaus-4

ylioppilaskuva.jpg4

ylioppilaskuva.jpg5

rippikuvaus

rippikuvaus

rippikuvaus

rippikuvaus

Kuvat kauniisiin kuvatuotteisiin

Ylioppilaskuvauksen yhteydessä kuvista voi tilata kauniit kuvatuotteet muistoksi itselle, sukulaisille ja ystäville. Pohjustetut kuvat on helppo antaa isovanhemmille muistoksi ja ne voi laittaa esille sellaisenaan tai kehystää kuvatauluksi. Varaa aika suunnittelupalaveriin, niin ideoidaan yhdessä.

Suosittelen näitä kuvatuotteita

kuvatuotteet myfirst

Kolmen kuvan kollaasi – Kaunis keinonahka kantinen kuvakollaasi

kuvatuotteet minialbum

Mini Albumi kovakantinen ja kovasivuinen albumi Ylioppilaskuvauksesta

Tutustu muihin kuvatuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Kuvauksen voi varata viestillä tai sähköpostilla. Kuvausmaksun maksetaan varaamisen yhteydessä ja se vähennetään kuvapaketin loppusummasta. Kuvausmaksu on 100€. Toiveiden kartoitus tehdään sähköisellä lomakkeella. Toiveidenkartoituksessa käydään läpi muunmuassa seuraavat asiat: kuvaus miljöö, kuvausten tyyli, rekvisiitat ja toiveet. Toiveidesi pohjalta tehdään kuvaussuunnitelma.

Kuvausten jälkeen sinulle lähetetään sähköinen koevedosgalleria kuvapaketin valintaa varten. Voit valita haluamasi kuvapaketin, jonka jälkeen saat pakettikohtaisen laskun. Valmiit kuvat saat sähköisesti ladattavaksi koneellesi tai suoraan pilvimuistille.

Lisää kuvia täältä